MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

Představení NEURO MISCHEL

PROČ NEURO MISCHEL?

Jmenuji se Michaela Vojnarová. Moje maminka mi chtěla dát po narození jméno Mischel ale to v dřívější době nebylo možné. Mě se líbí, a tak jsem jej začala používat ve spojení s Neuro, jako můj profesní pseudonym.

Slovo neuro je odvozeno od Neurografiky, které se aktivně věnuji od roku 2020 a dnes jsem mezi prvními specialisty v České Republice. Neuron je smyslová buňka v mozku. Grafikou vyjadřujeme své myšlenkové spoje na papíře. Miluji vědu s touto unikátní metodou, ve které se propojuje mysl, pocity i tělo.

 

Koučink

Jsem certifikovaná mentální a osobní koučka. Prošla jsem výcviky, které mě (do)naučili, jak pokládat otázky, aby se mnou klient došel k jeho nejlepšímu řešení. Při koučování k dosažení cíle, je největší nepřítel hlava, tak i zde je spojení s neuro (mysl) na místě. 🙂 Proč (do)naučili? Od roku 2014 jsem 5 let úspěšně pracovala jako realitní makléřka. Obchodování s realitami dnes vnímám jako specifický koučink, který je zaměřený na dosažení cíle vyhovět potřebám klienta a naplánovat nejlepší cestu ke zdárnému prodeji jeho nemovitosti.

neurografický koučink

Je spojení osobního koučinku a neurografiky. Při práci s touto metodou je na začátku vždy důležité formulovat pozitivní cíl (téma). Je to stejné jako v koučinku. Pak už jdou koučovací otázky ruku v ruce s neurografováním. Neurografika má terapeutický přesah a dokáže odblokovat podvědomé překážky.

Moje změna

Mou největší životní změnou bylo 21 denní putování po jižní Indii v roce 2019. Toto místo na druhé straně zeměkoule mi zásadně změnilo mé vnímání životních hodnot a pohled na život vůbec. Proto jsem ukončila práci v realitní sféře a vydala se na cestu sebepoznání a hledání nového smysluplnějšího životního směru. K tomu mi byl velkým pomocníkem i astrologický kurz, v kterém jsem každý jednotlivý měsíc studovala dané znamení a můj osobní horoskop.

 

Mým životním krédem je mít v životě radost a být ve zdravé životní rovnováze.