MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

Pravidla při práci s Neurografikou®

Neurografika je způsob, jak kreativně změnit své vědomí. Pomáhá lidem změnit způsob, jakým přemýšlejí o životě obecně a konkrétních věcech, které se v něm dějí.
 

Jedná se o účinnou, vědecky ověřenou psychologickou metodu, jak se vypořádat se spoustou různých problémů a splněním svých cílů. Má svůj vlastní soubor pravidel a bezpečnostní opatření, stejně jako jakákoli jiná transformační praxe. 

Je přirozené, že po našem sezení či skupinovém workshopu si Neurografiku zkusíte sami. Proto prosím, věnujte pozornost tomuto článku, kde se snažím sdělit nejdůležitější opatření, abyste si ve svých výkresech a tématech nevytvářeli disharmonii.

Zaokrouhlení

Pokud kreslíme s konkrétním záměrem/tématem, je potřeba si pro kresbu udělat čas a v daný okamžik všechny vzniklé překřížení zaokrouhlit.

Piskarevův princip je oficiální název pro proces spojování. Je to charakteristický znak společnosti Neurographica® a dodržuje přísné pravidlo: všechny linie musí být dokonale hladké, jako hedvábí.

Všechno ostré, k čemu je oko přitahováno, přidává do situace nové problémy. Jak se ukazuje, tím, že problém vyřešíme, ho ve skutečnosti prohloubíme.

Protínající se čáry naznačují konflikt nebo problém s uvedeným předmětem. Proto je pomocí Neurographica® spojujeme a přivádíme do stavu harmonie, což umožňuje nejlepší možné řešení problému.

Jedno téma pro jeden den. Různá témata by se měli rozdělit spánkem. Není zdravé řešit dvě různá témata najednou.

Univerzální linie nebo vyšší linie života se nesmí křížit a nemělo by jich být nezdravě moc. K těmto liniím je potřeba přistupovat s pokorou a opatrností.

Pravidel je podstatně více. Tyto tři pravidla však vnímám za nezbytný základ, pokud jste neprošli základním kurzem uživatele a zkoušíte si metodu sami.

Mischel

Zdroj https://www.neurographica.us/post/safety-precautions-to-follow-when-working-with-neurographica-part-1