MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

MISCHEL VOJNAROVÁ

neurografický koučink

Uzdravení bolesti hlavy a neurografika

Jako osobní koučka jsem se setkala s řadou klientů, kteří se potýkali s dlouhodobými bolestmi hlavy, jež jim bránily v plném nasazení v jejich životě. Jedním z mých klientů byl Adam, který prošel několika léčebnými postupy a radami, ale žádný z nich mu nepřinesl dlouhodobou úlevu. Proto jsem mu nabídla možnost využití neurografiky jako prostředku k prozkoumání příčin jeho bolesti hlavy a hledání individuálního řešení.

Neurografika je kreativní technika, která propojuje kreslení, introspekci a uvolňování emocí.

Začali jsme tím, že jsme si s Adamem udělali 2minutový brainstorming, během něhož si Adam zaznamenal všechny myšlenky a pocity spojené s jeho bolestí hlavy. Tímto jednoduchým cvičením získal Adam jasnější obraz o tom, co se v jeho mysli odehrává, a získal nadhled nad svou situací.

Poté jsme se věnovali kreslení, kde jsme společně vyjádřili překážky a bloky v Adamově mysli i těle, které mohly přispívat k jeho bolesti hlavy. Uvolnili jsme tyto bloky pomocí neurolinií a Adam začal vidět spojitosti mezi svým životním stylem, myšlenkami a jeho fyzickým zdravím.

 

V průběhu kreslení a diskuzí o jeho pocitech a myšlenkách Adam objevil potřebu vytvořit konkrétní plán změn ve svém životním stylu. Definoval si své cíle a zavázal se k pravidelnému pití vody, plavání a zlepšení spánkových návyků (spánek na jednom rehabilitačním polštáři namísto různých několika ,,krkolomných“).

 

Za měsíc se Adam vrátil s radostnou zprávou, že jeho bolesti hlavy ustoupily a cítí se lépe než kdy dříve. Tato zkušenost ukazuje, jak osobní koučink může společně s kreativními metodami jako je neurografika pomoci klientům identifikovat a překonat vlastní výzvy, a dosáhnout tak pozitivních změn ve svém životě.


Adam díky osobnímu koučinku a neurografice překonal své bolesti hlavy a dosáhl ke zlepšení svého života. Pokud toužíte po podobné změně, můžeme společně najít cestu k vašemu osobnímu úspěchu.

Mischel Vojnarová

Osobní koučka a specialistka Neurografiky®